5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Ceylanpınar'da son sistem hastane

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçe Devlet Hastanesi modernizasyon çalışmaları çerçevesinde, hizmet ve kalite politikası yönünden birçok hastaneye örnek olabilecek bir görünüme kavuştu.

Suriye Arap Cumhuriyeti'ne komşu ilçe olan Ceylanpınar İlçesi'nin Devlet Hastanesi'nde yürütülen "Sağlıkta modernizasyon" çalışması adı altındaki çalışmalar son sürat devam ederken, çalışmalar neticesinde, Ceylanpınar Devlet Hastanesi daha modern bir görünme kavuştu. Kaliteli bir hizmet anlayışı ile hizmet ettiklerini dile getiren hastane yetkilileri, "Hastanemizde öncelikle tek ve çift kişilik odalar hizmete sokuldu. Hasta odaları baştan sona yenilenerek, odalara mini bar buzdolabı, klima, refakatçi koltuğu, tam otomatik elektrikli koltuklar ve görevli çağırma sistemi yerleştirildi. Engelli hastalarımız için ayrı birim oluşturularak, engelli hastalarımıza daha iyi hizmet vermeye başladık.

Yine özürlü hastalarımızın rahat edebileceği tam donanımlı odalar yaptırıldı. Çok rahat ve konforlu emzirme odası yaptırıldı. Yoğun bakım odası hizmete açıldı. Bu saydıklarımız hizmetler yapmış olduğumuz hizmetlerden bazılarıydı. Hizmet politikası çerçevesi dahilinde hizmetlerimiz aralıksız devam edecektir" dedi.

Hastaneye tedavi amaçlı olarak gelen hastalar, hastaneden memnun olduklarını dile getirirken, Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ndeki doktor sıkıntısına da dikkat çekti. Vatandaşlar, "Hastanemiz konfor ve temizlik bakımından Şanlıurfa ilinde bulunan birçok hastaneden çok daha iyi durumdadır. Fakat bu güzelim hastanenin doktor açığı bulunmasıydı. Hastanemiz özel hastanelere rakip olabilecek kadar konforluydu.

Yetkililerden tek isteğimiz Şanlıurfa iline yaklaşık 150 kilometre uzaklığında bulunan hastanemize uzman doktorların atanması bizleri oldukça mutlu edecektir. İlçemiz il merkezinde uzaklığı nedeniyle birçok hastamız yolda hayatlarını kaybetmektedirler. İlçemizde çocuk sayısı çok fazla maalesef ilçemizde çocuk doktoru yok. Çocuk doktoru gelecek diye sevindik, sonradan öğrendik ki ilçemize ataması yapılan çocuk doktorunun farklı bir dalda uzmanlık sınavını kazandığı ve ilçemize gelip kısa bir süre görev yapıp gidecek olması bizleri üzmüştür. Yetkililer sesimizi duysun artık doktor istiyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2009 Cumartesi 15:55:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?