5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

CHP heyeti Şanlıurfa'da

4 Haziran'da Şanlıurfa'da yapılacak Tarım Kurultayı öncesinde Şanlıurfa'ya gelerek hazırlık çalışması yapan CHP heyeti, basın toplantısı düzenledi.

Parti binasında düzenlenen toplantıya, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Sevigen, Mehmet Ali Özpolat, Mesut Değer, MYK üyesi Savcı Sayan ile 16 ilin il başkanı ve il sekreterinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, düzenledikleri çalışmalarla ilgili bilgi vererek yerel ve ulusal basın temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

CHP Merkez Yönetim Kurulu'nun geçen hafta yaptığı toplantıda bir komisyon oluşturulduğunu söyleyen Ateş, kendisinin de aralarında bulunduğu parti yetkililerinin kurultayı hazırlamakla görevlendirildiğini belirtti.

Ateş, "Sayın Başbakan yarın Diyarbakır'a gidecek. Bölge çiftçisinin sorunlarını dinleyecek. Bu sevindirici bir gelişmedir'' dedi.

Bu konuyu kamuoyunun dikkatine sunduğunu söyleyen Ateş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Önemli olan bu bölgenin bir daha yoksulluğun, işsizliğin ve kuraklığın pençesine düşmemesidir. 4 Haziran'da Şanlıurfa'da yapılacak kurultaydan 1 gün sonra, Diyarbakır'da sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla bölgenin sorunlarını değerlendireceğiz. Bir daha bu bölgenin yokluğa, yoksulluğa terk edilmemesi adına her türlü önlemin alınması için CHP olarak üzerimize düşeni yapacağız."

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş ve beraberindeki heyet, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

.
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2008 Pazartesi 18:18:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?