5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

CHP'liler basın mensuplarına saldırdı

CHP tarafından düzenlenen Tarım Kurultayı'na katılmak için Şanlıurfa'ya gelen ve seçim otobüsünün üzerinde giderken başını yol tabelasına çarpan Gençlik Kolları Genel Sekreteri Ersin Çıldır'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Çıldır'ın Şanlıurfa 500 Yataklı Devlet Hastanesi'ne kaldırılmasının ardından olayı duyan CHP'liler hastaneye akın ederken, bazı partililer hastane önünde gözyaşlarını tutamadı. Yoğun bakıma alınan Çıldır'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Bu arada hastanede Çıldır'ı görüntülemeye çalışan basın mensupları ile CHP'liler ve hastane görevlileri arasında arbede yaşandı. Yaşanan arbede partililerin araya girmesi ile büyümeden önlendi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, herhangi bir olayın yaşanmaması için hastaneye çevik kuvvet polisi gönderirken, partililerin hastane önündeki bekleyişi sürüyor.

Tarım Kurultayı için Şanlıurfa'ya gelen heyeti taşıyan ve yaklaşık 2 bin araçlık konvoyla birlikte seyreden CHP seçim otobüsünün üzerindeki Ersin Çıldır, otoban bağlantı yolundaki köprüye asılı olan yol işaret tabelasına başını çarparak yaralanmıştı.

.
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2008 Çarşamba 15:52:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?