5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Çiçek ve yeşil alan seferberliği

BELEDİYEDEN ÇİÇEK VE YEŞİL ALAN SEFERBERLİĞİ

Şanlıurfa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kent merkezinde fidan ekimi, yeşil alan düzenleme ve kış sezonu çiçek ekim çalışmalarını sürdürüyor.

Menekşe, papatya, çuha gibi türlerden oluşan 275 bin adet çiçek, 75 bin adet lalenin Şanlıurfa'da toprakla buluştuğunu kaydeden Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, kent merkezinde orta refüj, kavşak ve su depolarında toplam 10 bin adet ağaç dikiminin yapıldığını söyledi.

Gaziantep yolunda Gapgaz'dan Mardin yolunda Şefkat Petrol'e kadar Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda çevik kuvvet kavşağıyla otoban çıkışına kadar şehir merkezindeki tüm refüj ve kavşakları çiçekle donatacaklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Kırıkçı, "Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz çiçek ekiminin yanı sıra ağaç dikimi ve budama çalışmalarını da sürdürüyor. Diyarbakır Yolu'nda trafik akışına engel olan ağaçlarda budama işlemi gerçekleştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz Şanlıurfa-Gaziantep

Karayolu TOKİ mevkiinde yeşil alan düzenleme çalışmalarına da ağırlık verdi. Ayrıca Eyyübiye bölgesinde irili ufaklı 15 adet parkın yapımı için gerekli ihaleleri gerçekleştirdik" dedi.

BELEDİYEDEN ÇİÇEK VE YEŞİL ALAN SEFERBERLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2009 Pazartesi 09:52:01
Güncelleme :23 Kasım 2009 Pazartesi 14:08:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?