4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Çiftçi'den Fatih Belediyesi'ne ziyaret

BAŞKAN ÇİFTÇİ'DEN, FATİH BELEDİYE BAŞKANI DEMİR'E ZİYARET

Şanlıurfa merkeze bağlı Karaköprü beldesi Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İstanbul Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'i makamında ziyaret etti.

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İstanbul Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'e nezaket ziyaretinde bulundu. İstanbul'daki Viranşehirliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Necati Erol, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akyürek, Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Celal Çiftçi ile birlikte Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'i makamında ziyaret eden Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü ile Fatih Belediyesini kardeş Belediye olmak adına ilk adımı

gerçekleştirdi. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, "Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Belediyemize bir ziyaret gerçekleştirdi. Kendisiyle tanışma fırsatımız oldu. GAP'ın merkezi konumundaki Şanlıurfa'nın en modern Beldesi olan Karaköprü'ye Başkanımızın bir talebi olduğu takdirde yardımcı olmaya hazırım. Başkan Nihat Çiftçi ve beraberindeki arkadaşlara bu nazik davranışlarından ötürü teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Karşılıklı sohbetin ardından Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir tarafından Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve beraberindeki İstanbul'daki Viranşehirliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Necati Erol, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akyürek, günün anısına Fatih Sultan Mehmet'in portresinden yaptırılan bir plaket ve kol saati hediye etti.

BAŞKAN ÇİFTÇİ'DEN, FATİH BELEDİYE BAŞKANI DEMİR'E ZİYARET
BAŞKAN ÇİFTÇİ'DEN, FATİH BELEDİYE BAŞKANI DEMİR'E ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2010 Cuma 11:33:01
Güncelleme :14 Mayıs 2010 Cuma 14:14:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?