5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Çiftçilerin kartları iptal edildi

Şanlıurfa'da 8 bin çiftçinin almadığı bankamatik kartlarının Ziraat Bankası tarafından iptal edildiği öğrenildi.

Ziraat Bankası Şanlıurfa Merkez Şube Müdürlüğü, Şanlıurfa'da her yıl destekleme ödemelerinde banka önünde günlerce oluşan uzun kuyruğu önlemek ve destekleme paralarını rahat bir ortamda ATM'lerden almalarını sağlamak amacıyla, çiftçilere kolaylık sağlamak için Genel Müdürlükten destekleme alan çiftçilere bankamatik kartı istedi.

Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Merkez Şube'nin isteği üzerine bankadan destekleme alan çiftçilere bankamatik kartı gönderdi. Ziraat Bankası Şanlıurfa Merkez Şube Müdürlüğü bankamatik kartlarını almaları için çiftçilere çağrıda bulundu. Bazı çiftçiler yapılan çağrı üzerine şubeye giderek bankamatik kartlarını teslim alırken, 8 bin çiftçi banka yetkilerinin tüm çağrılarına rağmen bankamatik kartını almadı. Ziraat Bankası Şanlıurfa Merkez Müdürlüğü, çiftçilerin teslim almadığı 8 bin bankamatik kartını iptal etti.

Banka yetkilileri, "Biz destekleme ödemelerinde çiftçilerimize kolaylık sağlamak ve paralarını günün her saatinde ATM’lerden çekebilmeleri için bankamatik kartı getirttik. Yaklaşık 1 yıldan bu yana sahipleri tarafından alınmayan bankamatik kartları şubede duruyordu. Defalarca çağrı yapmamıza rağmen 8 bin bankamatik kartı, sahipleri tarafından alınmadı. Bizde bankamatik kartlarını iptal ettik" dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2007 Cuma 16:57:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?