4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Çılgın boğa terör yarattı!

ŞANLIURFA'DA BOĞA DEHŞETİ

Şanlıurfa'da sahibinin elinden kaçan kurbanlık boğa ortalığı savaş alanına çevirirken önüne gelen herkese saldırarak korku dolu dakikalar yaşattı.

Edinilen bilgiye göre, kurban bayramında kesilmek üzere alınan bir boğa Karakoyun Caddesi üzerinde sahibinin elinden kaçtı. Kaçan boğayı yakalayamayan şahıs itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi. olayı görerek yardım etmeye çalışan vatandaşlar ise boğayı etkisiz hale getirmek için her yolu denedi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise boğayı yakalamak için çalışmalarına başladı. Ancak kızgın boğa kendini yakalamak isteyen herkese saldırarak korku dolu dakikalar yaşattı. Kovalama sırasında ineği yakalamak isteyen sahibi ve bazı vatandaşlar arasında sert tartışmalarda yaşandı.

Bazı vatandaşların meraklı bakışları arasında yaşanan kovalamaca da ki dehşet dakikalar kameralara da yansıdı. Boğayla birlikte dereye yuvarlanan bazı vatandaşlar ölümle burun buruna geldi. Bu sırada olay yerine gelen veterinerler boğayı uyuşturucu iğneyle bayıltmak istedi. Ancak boğanın sahibi buna izin vermeyerek hayvanı Kurban Bayramı'nda keseceğini söyledi. Bunun üzerine vatandaşlar farklı yollara başvurarak kızgın boğayı yatıştırmak için olay yerine bir inek getirildi. Ancak inekle birlikte kaçmaya çalışan boğa yine yakalanamadı. Birkaç kez gözleri bağlanan boğa yaklaşık 4 saat süren kovalamacanın ardından güçlükle durdurula bildi. Herkese korku dolu dakikalar yaşatan boğa bindirildiği bir araçla götürüldü.

ŞANLIURFA'DA BOĞA DEHŞETİ
ŞANLIURFA'DA BOĞA DEHŞETİ
ŞANLIURFA'DA BOĞA DEHŞETİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2010 Cumartesi 15:46:01
Güncelleme :13 Kasım 2010 Cumartesi 16:13:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?