5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Cinayet zanlısı film oyuncusu çıktı!

VİRANŞEHİR'DE CİNAYET İŞLEYEN ZANLININ BİR FİLMDE OYNADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Tarım Müdürlüğünde işlem yaptırırken aralarında sıra yüzünden çıkan tartışmada bir kişiyi öldüren 2 kişiyi de yaralayan Necmettin A.'nın çekimleri Şanlıurfa da yapılan "Biraz tuz biraz biber" filminde rol aldığı ortaya çıktı.

Tohumluk başvurusu yapmak için Viranşehir İlçe Tarım Müdürlüğü'ne giden Kadir Yazmacı, akrabaları Nadir Yazmacı ve Murat Yazmacı ile Necmettin A. arasında sözlü başlayan tartışma daha sonra silahlı kavgaya dönüşmüştü. İddiaya göre 23 yaşındaki Necmettin A. sıraya girmeden dosyasını görevli memura vererek işlemini hemen yaptırmak istemesi üzerine Kadir Yazmacı tarafından sıraya girmesi konusunda uyarıldı. Uyarılara rağmen sıraya girmek isteyen Necmettin A. ile Kadir yazmacı arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Necmettin A. silahı ile 3 kişiyi vurmuş ve birisi hayatını kaybetmişti.

Bu arada, çekimlerinin büyük bölümü Şanlıurfa da çekilen yönetmenliğini Aydın Bağardı'nın yaptığı başrollerini Gülsüm Soydan, Suna Selen, Necmettin Çobanoğlu, Ali Şekeroğlu ve Ali Meriç'in paylaştığı GAP'la beraber Şanlıurfa'nın sosyal değişimini anlatan "Biraz tuz biraz biber" adlı sinema filminde Necmettin A.'nın rol alarak bir aşiretin ileri geleninin oğlunu canlandırdığı öğrenildi.

Öte yandan, Necmettin A., dün gece tutuklanarak cezaevine konuldu.

VİRANŞEHİR'DE CİNAYET İŞLEYEN ZANLININ BİR FİLMDE OYNADIĞI ORTAYA ÇIKTI
VİRANŞEHİR'DE CİNAYET İŞLEYEN ZANLININ BİR FİLMDE OYNADIĞI ORTAYA ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 16:57:04
Güncelleme :31 Aralık 2009 Perşembe 22:47:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bucak IP: 78.162.115.xxx Tarih : 5.02.2010 14:00:39

önemli neydim deyil ne olacam demek 1kişiyi öldürdün 2 kişiyi yaraladın ama bu sana kalacakmı önemli olan kalması ama kalmaz bunun banası öldürüldüğün 7 kişi öldürüldü