5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Çocuklar bayramı sinema ile geçirdi

Viranşehir Belediyesi tarafından bayramda çocuklara ücretsiz animasyon filmleri oynatıldı.

Viranşehir Belediyesi sinema sezonunu çocuklara ücretsiz animasyon filmler gösterime koyarak açtı. Viranşehir Belediyesi yetkilileri, konu ile yaptığı açıklamada, amaçlarını nitelikli filmler getirerek, insanların düşünce dünyasını genişletmek ve toplumsal duyarlılığı artırmak olduğunu belirtti.

Yetkililer, "Tabiki bir sinema kültürü oluşturmak da amaçlarımızın arasındadır. Onun için Ekim sonlarına doğru bir sinema günleri ve hemen sonrası tiyatro günlerimizi olacak. En nitelikli filmleri getirmek ve yönetmen Gobadi’yi ilçemizde halkımızla buluşturmak istiyoruz. Bunun için temaslarımız devam ediyor. Sinema günlerinde Yılmaz Güney Kürtçe dublajlı filmlerini seyirciyle buluşturacağız. Bütün halkımız etkinliklere katılabilir, programı oluşturmada katkı sunabilir. Tam bir sinema şöleni olması için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bayramda bunun ilk adımını atıyoruz. Çocuklara bedava animasyon filmleri izleteceğiz. Her bayram olduğu gibi bu bayramda çocuklara sinema bedava olacak" diye konuştu.

Bayram haftası boyunca Viranşehir Belediyesi çocuklara animasyon filmler sundu. Ücretsiz gösterimlerle, çocuklar her gün iki seansla sinema keyfi yaşıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2008 Cuma 15:54:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?