5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Çocuklar gönüllerince eğlendi

Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında düzenlenen Kültür Gezileri kapsamında Mozaik Alışveriş Merkezi'ne giden çocuklar, gönüllerince eğlendi.

Tarihi ve turistik bölgelerde gezilerini sürdüren öğrenciler, bugün Mozaik Alışveriş Merkezi'nin davetlisi olarak oyun salonunda eğlendi. Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan'ın eşi Ayla Yavaşcan da çocuklarla bir araya gelerek onların sevinçlerine ortak oldu.

Proje kapsamında 850 kırsal kesimden gelen fakir ve başarılı öğrenciler Şanlıurfa Profesyonel Turistler rehberleri eşliğinde Harran, Atatürk Barajı, Birecik, Halfeti ve Göbekli Tepe'yi geziyor. Tarihi ve turistik bölgelerde gezilerini sürdüren öğrenciler bugün de Mozaik Alış Veriş Merkezinin davetlisi olarak oyun salonunda eğlendiler.

Gezilerden arta kalan zamanlarını oyun salonunda stres atarak geçiren öğrenciler doyasıya eğlendiler. Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan'ın eşi Ayla Yavaşcan'da Mozaik Alışveriş Merkezinde çocuklarla bir araya gelerek sevinçlerine ortak oldu. Ayla Yavaşcan çocuklarla yakından ilgilendi onlarla sohbet etti. Çocukların sorunlarının olup olmadığını soran Yavaşcan oyunlarından arta kalan zamanlarında derslerini ihmal etmemelerini söyledi.

Ayla Yavaşcan'la ilk kez bir araya gelen çocukların heyecanlı olduğu gözlenirken, çocuklar adeta Ayla Yavaşcan'ın etrafında bir sevgi yumağı oluşturdu. Çocukları SODES Kültür Gezileri kapsamında Mozaik Alışveriş Merkezinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren İşletme Müdürü Ertan Yılmaz Tekin de, Vali Yusuf Yavaşcan ve eşi Ayla Yavaşcan'a teşekkür ederek bu tür projelere her zaman destek olacaklarını belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 20:53:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?