3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Çocuklar sevindi

Şanlıurfa’da 11 yıldır hizmet veren Gönüllü Kuruluşlar Aşevi, hayırsever bir vatandaş tarafından verilen oyuncakları çocuklara dağıttı.

11 yıldır üç aylarla birlikte faaliyetlerine başlayan ve bin kişiye sıcak yemek yardımı yapan Gönüllü Kuruluşlar Aşevi, bu kez bir iş adamının gönderdiği oyuncakları, fakir ailelerin çocuklarına dağıttı. Aşevine yemek yardımı almaya gelen çocuklar karşılarında oyuncağı görünce hayli sevindiler.

Büyüklerle birlikte sıraya girerek oyuncakları alan çocuklar, ilk önce oyuncaklarıyla aşevinde oynadılar ve hayatlarında ilk kez bir oyuncak hediye aldıklarını söylediler. Oyuncaklarını alan çocuklar, "Daha önce hiç oyuncağımız olmamıştı. Aşevine ve hayırseverler vatandaşlara teşekkür ediyoruz. İlk defa oyuncağımız oldu" dediler.

Gönüllü Kuruluşlar Aşevi Koordinatörü Av. Şevki Kaplama ise, hayırsever vatandaşların bağışladıkları çeşitli erzakları ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıttıklarını belirterek, "Bize hayırsever vatandaşlar bağışlarda bulunuyorlar. Biz de bunları ailelere eşit bir şekilde dağıtıyoruz" diye konuştu.

ş.urfa
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2004 Çarşamba 12:57:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?