5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Çocuklar sevindi

Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan'ın eşi Ayla Yavaşcan, Mozaik Alışveriş Merkezi tarafından Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı (SHÇEK) Şanlıurfa Çocuk Yuvasında kalan çocuklara yönelik düzenlenen etkinliğe katıldı.

MOZAİK Alışveriş Merkezinin davetlisi olarak alışveriş merkezine gelen aynı zamanda ilköğretim okulunda okuyan minik öğrenciler oyun salonunda bulunan atlıkarınca, çarpışan araba, zıp zıp ve oyun salonunun birbirinden farklı bölümlerinde doyasıya eğlenerek okuldan arta kalan zamanlarının bir bölümünü burada geçirdiler. Ayla Yavaşcan ise çocukların bu mutlu gününde onları yalnız bırakmayarak sevinçlerine ortak oldu.

Çocuklarla yakından ilgilenen ve mutluluklarına ortak olan Yavaşcan'a Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Çiğdem Göllü ve MOZAİK Alışveriş Merkezi İşletme Müdürü Ertan Yılmaztekin'de eşlik etti.

Doyasıya eğlenen çocuklara daha sonra Burger Kıng tarafından bir yemek verildi. Balon ve çeşitli hediyeler verilen çocuklar daha sonra Öğretmenlerinin eşliğinde okullarına gitmek üzere Mozaik alışveriş merkezinden ayrıldılar.

Düzenlenen etkinlikle ilgili bir açıklama yapan ve MOZAİK Alışveriş Merkezi İşletme Müdürü Ertan Yılmaztekin şunları söyledi: "Sabancı Çocuk Yuvasında kalan çocukları Mozaik Alışveriş Merkezinde ağırladık. Çocuklar oyun salonunda gönüllerince eğlendiler. Burger Kıng çeşitli ikramlarda bulundu. Böyle bir projede yer almaktan son derece mutluyuz. Bize bu konuda destek veren Valimizin eşi Ayla Yavaşcan hanımefendiye çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Çiğdem Göllü ise, "Yuvamızda kalan çocuklarımıza yönelik zaman zaman bu tür etkinlikler yapıyoruz. Bu etkinliklerin birini de burada gerçekleştirdik çocuklarımız çok eğlendi yetkililere ve özellikle hanımefendi Ayla Yavaşcan'a çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 31 Mart 2009 Salı 16:58:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?