7
Mayıs
2024
Salı
ŞANLIURFA

Çocuklara yönelik sağlık merkezi

Şanlıurfa'da çocuklara yönelik hizmet verecek olan Özel İlgi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi açıldı. 

Şanlıurfa'nın Yenişehir semtinde Emniyet Caddesi üzerinde kurulan Özel İlgi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi'nin açılışına çok sayıda davetli katıldı. Şanlıurfa'da Çocuk Hastanesi'nden sonra çocuklara yönelik hizmet verecek olan ikinci sağlık merkezi olan İlgi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi'nde 4 uzman hekim görev yapacak. Uzman Dr. Ömer Melik, Uzman Dr. Levent Rastgeldi, Uzman Dr. Ayser Mızraklı ve Dr. Abdulvahap Anlı'nın hizmet vereceği merkezde, acil servis, tüm tahlillerin yapıldığı laboratuar, gözlem odaları, çocuk oyun salonu bulunuyor. Özel İlgi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi Uzman Dr. Levent Rastgeldi, Güneydoğu Anadolu Projesi ile gelişmeye başlayan kente sağlık sektöründe hizmet etmek için bu yatırımı yaptıklarını bildirdi. Çocuk hastalıklarının çok fazla olduğuna işaret eden Rastgeldi, çocukların sağlığı için çalışacaklarını söyledi. 

Belediye Başkan vekili Gülender Açanal ile sağlık merkezinin açılışını yapan Vali Yusuf Yavaşcan, doktorları tebrik etti. Hastanenin modern ve hijyen ortamıyla örnek bir tesis olduğunu aktaran Yavaşcan, sağlık sektöründe yatırımlara devam edilmesi tavsiyesinde bulundu. 

AK Parti Milletvekilleri Yahya Akman, Mahmut Kaplan, Müfit Yetkin ve Sabahattin Cevheri'nin de Özel İlgi Çocuk Hastalıkları ve Merkezi'nde incelemelerde bulundukları öğrenildi. 
İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2006 Pazar 16:20:27
Güncelleme :19 Eylül 2006 Salı 15:07:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?