30
Nisan
2024
Salı
ŞANLIURFA

Çocuklardan fazla büyükler eğlendi

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen ’4. Uçurtma Şenliği’nde çocuklar ve büyükler doyasıya eğlendi. Çocuklarıyla birlikte şenliğe katılan polisler, şenliğin davetlisi olan kimsesiz çocuklara, sokak çocuklarına ve engelli vatandaşlara yardımcı oldu.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen "Uçurtma Şenliği", DSİ Bölge Müdürlüğü’ne ait piknik alanında yapıldı. Törene, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Kutlay Çelik, şube müdürleri, polisler, çocuklar ve engelli vatandaşlar katıldı. Çeşitli renkteki uçurtmaların gökyüzüne bırakıldığı şenlikte çocuklar ve büyükler doyasıya eğlenirken, uçurtması uçmayanlara Çevik Kuvvet polisleri yardımcı oldu. Öte yandan, rüzgar olmayışı nedeniyle uçurtmaları büyükler uçurmaya çalışırken küçükler de büyükleri izledi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürü Kutlay Çelik, şölene katılan çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti. Kızının adını taşıyan Yakut isimli uçurtmasıyla alana gelen Çelik, bir süre uçurtma uçurarak eğlendi. 1 yaşındaki kızı Yakut Kutlu’nun ismini taşıdığı uçurtma rüzgar olmayışı nedeniyle bir süre uçurulamadı.

Denemeler sonrası Kutlay Çelik’in uçurtması göklerde yerini aldı. Daha sonra çocuklarla birlikte basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Çelik, bu yıl 4.’sünü düzenledikleri ’Uçurtma Şenliği’nde amaçlarının emniyet teşkilatında görevli polis memurlarının çocuklarıyla bir gün geçirmelerini sağlamak olduğunu anlattı. Çelik, "Bunun yanında kimsesiz çocuklarımızı, sokak çocuklarını ve engelli çocuklarımızı da şenliğimize davet ettik. Onlarla birlikte eğlenceli bir şenlik yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2005 Cumartesi 20:16:26
Güncelleme :28 Mayıs 2005 Cumartesi 21:53:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?