5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Çocukların balon yarışı

Şanlıurfa merkeze bağlı Karaköprü beldesinde hayırsever bir işadamının yaptırmış olduğu sağlık ocağı açılışı sonrasında duvarlarda ve balkonda asılı olan balonları patlatmak isteyen çocuklar izdihama neden oldu.

Merkeze bağlı Karaköprü beldesinde Belediye tarafından yer temin edilen ve Şanlıurfalı işadamı Adil Koç tarafından yaptırılan sağlık ocağı görkemli bir törenle açıldı. Balonlarla süslenen Sağlık Ocağı'nın açılışı sonrasında protokol dağıldıktan sonra görevliler asılı olan balonları sökmeye başladı. Balkonda ve duvarlarda asılı olan balonları izdihama neden olmamak için içeri almak isteyen görevliler, balonların iplerini çözerken, kendisine yaklaşan bir grup çocuk, "Balonları at at" diye tempo tuttu.

Görevliler çocukları balonlarla sevindirmek isterken, istemeyerek de olsa izdihama neden odu. Balkondan aşağı bırakılan balonları çocuklar bir bir patlatmak isterken yaşanan izdihamda bazı çocuklar ezilme tehlikesi geçirdi.
Balonlarla yetinmeyen çocuklar, açılış için gönderilen çelenklerin üzerindeki çiçek ve balonları da alınca ikinci bir izdiham yaşandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 09:59:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?