3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Çocukların bayram sevinci

ŞANLIURFALI ÇOCUKLARIN BAYRAM SEVİNCİ

Şanlıurfa'daki bazı çocuklar, bayramın ilk günü at ve motosikletlere binerek tehlikeli eğlence yaşadı.

Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan araziye gelen çocuklar bayramın ilk gününde at ve motosiklet sahiplerinin kiraladığı at ve motosiklete binerek tehlikeye aldırmadan eğlendiler.

Bazı çocuklar ise gün boyunca sokaklarda maytap ve oyuncak silahlarla oynadı. Büyüklerinden aldıkları harçlıklarla at sahibinin kiraladığı ata binen çocuklar arazi içinde tur attılar. Bazı çocuklar ise harçlıklarıyla oyuncak silah alarak, araziyi savaş alanına çevirdiler. Dönen salıncağa binen çocuklar ise günün tadını çıkarmaya çalıştı.

At sahibi Kadir Doğan, her bayram buraya gelip atını kiraladığını belirterek, "Buraya gelip çocukları 50 kuruşa atı kiralıyorum. Çocukları eğlendirmeye çalışıyorum. Günlük kazancım 20, 30 TL'ye geliyor. Çocukların ilgisi çok oluyor ama zabıtalar bırakmıyor ki burada iş yapalım" dedi.

Araziye eğlenmeye gelen bir çocuk ise, "Buraya arkadaşlarımla birlikte bayramda eğlenmeye geliyoruz. Motosiklet ve at arabaları var onlara biniyoruz. Bu bayram bizim bayramımız. Bizim de eğlenmeye hakkımız var" diye konuştu.

ŞANLIURFALI ÇOCUKLARIN BAYRAM SEVİNCİ
ŞANLIURFALI ÇOCUKLARIN BAYRAM SEVİNCİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2010 Perşembe 11:31:03
Güncelleme :9 Eylül 2010 Perşembe 11:49:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?