4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Çocukların kavgasına büyükler karıştı

ÇOCUKLARIN KAVGASINA BÜYÜKLER KARIŞTI

Şanlıurfa'da çocukların kavgasına büyükler de karışınca arbede çıktı. Polis olayla ilgili iki aileden 13 kişiyi gözaltına aldı, olay yerinde görüntü almak isteyen gazetecilere bir kişi saldırdı.

Edinilen bilgiye göre, olay bugün saat 13.30 sıralarında Veysel Karani Mahallesi Yunus Emre Caddesi Tandoğan kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, İrmek ile Şengül ailelerinin çocukları sokak kavgası etti. Kavgaya daha sonra çocukların anneleri katıldı. Polisin araya girmesi ile kavga kısa sürede son buldu.

Bu arada, çocukların ve kadınların kavga ettiğini duyan aile reisleri de mahalleye gelerek ikinci kez tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Polis, olay yerine takviye kuvvet istedi. Olay yerine çok sayıda çevik kuvvet polisi gönderildi. Birbirleri ile kavga eden iki aileyi polis yatıştırmakta zor anlar yaşadı. Taraflar birbirlerini darp ederken, gelen takviye kuvvet polisi iki aileyi ayırmayı başardı. Olay yerinde görüntü almak isteyen gazetecilere bir kişi saldırınca ortalık tekrar karıştı. Polisin araya girmesiyle kavga büyümeden önlendi.

Öte yandan, Şanlıurfa polisi İrmek ile Şengül ailesinden aralarında kadınların da bulunduğu toplam 13 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslar hastanede alınan raporlarının ardından sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kavgayla ilgili soruşturma sürdürüyor.

ÇOCUKLARIN KAVGASINA BÜYÜKLER KARIŞTI
ÇOCUKLARIN KAVGASINA BÜYÜKLER KARIŞTI
ÇOCUKLARIN KAVGASINA BÜYÜKLER KARIŞTI
ÇOCUKLARIN KAVGASINA BÜYÜKLER KARIŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2010 Çarşamba 15:14:04
Güncelleme :9 Haziran 2010 Çarşamba 15:35:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?