5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Çocukların tehlikeli eğlencesi

VİRANŞEHİR İLÇESİNDE ÇOCUKLARIN TEHLİKELİ EĞLENCESİ

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde her bayram gelenek haline gelen kiralık motosiklet ticareti, tehlike saçmaya devam ediyor.

Karacadağ Caddesi üzerinde bazı şahıslar tarafından getirilen plakasız motosikletler yaşları 10 ila 15 yaş arasındaki çocuklara kiralanıyor.

Bayramda para karşılığında kiraladıkları motosikletlere binerek şehrin ana caddesinde tur atan çocuklar, yürekleri ağızlara getirdi. Henüz sürmesini yeni öğrenen çocuklar 1 TL karşılığında bindikleri motosikletlerle defalarca farklı yerlerde kazalar yaparak yaralanmalara sebep oldular. Kiralık motosiklet sahipleri işlerden memnun olduklarını ifade ederek, her bayram

bu işi yaptıklarını söyledi. Çocuklar titreyerek sürdükleri motosikletlere bayramda ailelerinden aldıkları harçlıklarla bindiklerini dile getirdiler.

VİRANŞEHİR İLÇESİNDE ÇOCUKLARIN TEHLİKELİ EĞLENCESİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2009 Cumartesi 11:18:00
Güncelleme :28 Kasım 2009 Cumartesi 11:43:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gülseren aksu IP: 88.243.246.xxx Tarih : 29.11.2009 23:32:37

Viranşehir artık trafik olarakda çok yoğun insanların bile zaman zaman zor gectiği sokaklarda allah bu yavrulara acısın   hele motorsiklete binmesini bilmeyen olursa tehlike daha çok büyüyor  dilerim kazasız belasız binerler