4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Çocuklarını Balıklıgöl'e attı

CİNNET GETİREN BABA İKİ ÇOCUĞUNU BALIKLIGÖL'E ATTI

Şanlıurfa'da cinnet getirdiği iddia edilen bir baba, 5 ve 6 yaşındaki iki erkek çocuğunu Hz. İbrahim Peygamber'in Nemrud tarafından ateşe atıldığında odunların balığa, ateşin suya dönüştüğü Balıklıgöl'e atarak ölüme terk etti. Olaya müdahale eden çevredeki vatandaşlar, iki kardeşi boğulmaktan son anda kurtardı.

Olay Balıklıgöl Yerleşkesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet D. iki çocuğu olan 6 yaşındaki H.D. ve 5 yaşındaki H.D. ile birlikte Hazreti İbrahim'in ateşe atıldığı yer olan Balıklıgöl Yerleşkesi'ne geldi. Burada bir süre çocuklarını gezdiren baba Mehmet D. daha sonra çocuklarını Hazreti İbrahim'in ateşe atıldığı Halil Rahman Gölü kenarına getirdi. Hz. İbrahim Peygamber'in Nemrud tarafından ateşe atıldığında odunların balığa, ateşin suya dönüştüğü Halil Rahman Gölü'nü seyreden iki kardeş, bir anda

babaları tarafından binlerce yerli ve yabancı turistin gözü önünde göle atılarak ölüme terk edildi. Gölde boğulma tehlikesi geçiren iki kardeşi fark eden vatandaşlar, göle atlayarak iki kardeşi boğulmaktan son anda kurtardı. H.D. ve H.D. kardeşler olay yerine çağırılan ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan iki kardeşin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan polis ekipleri tarafından gözaltına alınan baba Mehmet D. ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

CİNNET GETİREN BABA İKİ ÇOCUĞUNU BALIKLIGÖL'E ATTI
CİNNET GETİREN BABA İKİ ÇOCUĞUNU BALIKLIGÖL'E ATTI
CİNNET GETİREN BABA İKİ ÇOCUĞUNU BALIKLIGÖL'E ATTI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2010 Pazar 16:02:02
Güncelleme :6 Haziran 2010 Pazar 17:34:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?