5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

ÇYDD'den Kaymakam Aygöl'e ziyeret

ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ'NDEN KAYMAKAM AYGÖL'E ZİYERET

Şanlıurfa'da Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği yöneticileri Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl'ü makamında ziyaret etti.

Akçakale Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'ndaki (YİBO) "Tursil'in akılı çocukları" programının ardından Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) adına Gülsüm Kaya, ÇYDD Şanlıurfa Şube Başkanı Türkan İnce, Türk Heykel Çamaşır ve Bakım Pazarlama Müdürü Dietrieh Göller, Milli Eğitim Müdürü İsa Temelci ve YİBO Okul Müdürü Mustafa Başak Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl'ü makamında ziyaret ederek Akçakale ilgili bilgi alış verişinde bulundu.

Akçakale'deki eğitim çalışmaları ile ilgili gelen misafirleri bilgilendiren Aygöl, enerjilerini eğitim için sarf ettiklerini belirterek, "İlçede eğitimin seviyesini yükseltmek ve eğitim sorunlarını çözmek için bütün bir yaz çalıştık. Gerek öğretmenlerimiz gerekse eğitimciler olarak el birliği yaparak sorunların üstesinden gelmeye çalıştık. Bu çalışmalarımız neticesinde öğrencilerimiz SBS de yüzümüze ağartacak başarılar elde etti. Bu eğitim ve öğretim döneminde ise okul öncesi eğitim, öğretime ağırlık

vereceğiz. Ayrıca ilçemizde eksik olan kız meslek lisesini bu yıl hizmete kazandırdık. Eğitim konusunda sizlerden de destek bekliyoruz. Çünkü eğitim herkesin destek vererek çözebileceği bir olaydır" dedi.

Kaymakamlıkta yapılan görüşmelerinin ardından ÇYDD heyeti ilçeden ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2009 Salı 10:08:01
Güncelleme :13 Ekim 2009 Salı 11:12:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?