5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Damla Derneği Akçakale'de

Merkezi Eskişehir'de bulunan Damla Özgereksinimliler Derneği Genel Başkanı Emel Kapanoğlu, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde kurum amirleri ile görüşerek dernek çalışmaları konusunda bilgilendirme ziyaretleri gerçekleştirdi.

Derneğin Akçakale'deki üyeleri ile bir araya gelen Kapanoğlu, dernek çalışmaları hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı. Dernek binasında çalışmalar hakkında bilgilendirme toplantısının ardından kurum amirleri ile tek tek görüşerek çalışmalar hakkında destek beklediğini ifade eden Kapanoğlu, daha sonra Akçakale Kaymakamı Şefik Akgöl, Belediye Başkanı Ahmet Akay, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Daloğlu, Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Kamil Türkdönmez'i ziyaret ederek bir süre görüştü.

Kapanoğlu, yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki günlerde Akçakale ilçesinde üyelerimize ve ailelerine yönelik yapacağımız eğitim çalışmaları hakkında, kurum amirlerini bilgilendirip destek istedik. Toplumda engelli olarak tanımlanan fertlerin hayata kazandırılması ve onları üretken duruma getirmek için önümüzdeki günlerde çalışmalarımız olacaktır. Gerek sosyal, gerekse ekonomik destekli olan bu projelerin uygulanabilir şansının olup olmayacağı konusunda ilçede bazı alt yapı çalışmalarımız olacaktır. Ancak toplanan veriler incelenip gözden geçirildikten sonra çalışmaları başlatacağız " dedi.

Kapanoğlu bir günlük çalışmanın ardından akşam saatinde üyeleri ile iftar yemeğinde buluştu.

 

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 10:51:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?