5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Damla derneğinden valiye ziyaret

Eskişehir Damla Özgereksinimliler Derneği Genel Başkanı Emel Kapanoğlu, Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan'ı makamında ziyaret etti.

Eskişehir'deki çalışmaları hakkında Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan'ı bilgilendiren Kapanoğlu, Damla Özgereksinimliler Derneği Akçakale Temsilcisi İ. Halil Arslan ve dernek gönüllüleri ile birlikte ziyaretini gerçekleştirdi. Kapanoğlu, Şanlıurfa'daki izlenimlerini Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan'la ile paylaşarak, Özgereksinimli fertlerin Şanlıurfa'da karşılaştığı bazı sorunları gündeme getirdi.

Engelli vatandaşların karşılaştıkları sorunların çözümü noktasında gereken çalışmaları başlatacağını ifade eden Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan, engelli vatandaşların bahsedilen sorunları ile ilgili bir çalışma başlatacağını belirtti. Vali Yavaşcan, "Engelli vatandaşlarımızın karşılaştıkları sorunların çözümü hususunda gerekli incelemelerin yapılmasının ardından, çözüm noktasında yapılaması gerekenleri gözden geçireceğiz. Damla Özgereksinimliler dernek başkanın, Hz. İbrahim makamına engellilerin giremedikleri ve ziyaret gerçekleştiremediklerini ifade etiler. Engellilerin ziyaret gerçekleştirmeleri için gerekli incelemeleri başlatacağız. Bu eksikliği fark edip bizi bilgilendirdiği için dernek başkanımıza teşekkür ederiz "dedi.

Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan'la verimli bir görüşme gerçekleştirdiğini kaydeden Damla Özgereksinimliler Derneği Genel Başkanı Emel Kapanoğlu, "Sayın Valimizi Şanlıurfa'da engelli vatandaşlarımızın karşılaştığı sorunları ve Şanlıurfa ile ilgili izlenimlerimizi paylaştık. Bizim açımızdan çok verimli bir görüşme olmuştur. Sayın Valimizi Eskişehir'de yaptığımız çalışmalar hakkında bilgilendirdik. Ayrıca Akçakale ilçesinde yapılmasını düşündüğümüz çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 14:20:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?