5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Dayanışma derneği yeni binaya

Şanlıurfa Derneği Yönetim Kurulu tarafından İstanbul Şirinevler'de satın alının dernek binası çok sayıda Şanlıurfalının katılımıyla 25 Ocak'ta hizmete girecek.

Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in de yönetiminde bulunduğu İstanbul'daki Şanlıurfa Dayanışma Derneği mülk bir binaya kavuştu. Yıllardır kendisine ait bir mülk dernek merkezi olmadığı için sıkıntılar yaşayan Şanlıurfa Derneği, yeni yönetimi oluşturduktan sonra ilk icraatını bir mülk bina alarak gerçekleştirdi.

Dernek yönetimi, Bahçelievler ilçesi Şirinevler Mahallesi'nde bir mülk satın aldı. Şanlıurfa Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Durak Parlakçı yaptığı açıklamada, başta yönetim kurulu üyelerinin olmak üzere, tüm Şanlıurfalıların dernek binası alımında elini taşın altına koyduğunu söyledi. 550 metrekarelik bir alana sahip olan binanın Şanlıurfalılara yakışır bir dernek merkezi haline getirildiğini belirten Parlakçı, "Yıllardır hemşehrilerimizin hasretini yaşadığı dernek yerimizi nihayet satın aldık. Merkezimiz modern bir şekilde dizayn edildi. 25 Ocak günü geniş bir davetli topluluğunun katılımıyla binamızı Şanlıurfalıların hizmetine açacağız. Tüm hemşehrilerimizin Şanlıurfa derneğine sahip çıkmasını, tüm etkinliklerimizde bizi desteklemelerini bekliyoruz" dedi.

Şanlıurfa Dayanışma Derneği'nin genel merkez açılışına ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, İstanbul Valisi Muammer Güler, Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ile çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 12:42:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?