5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Demir taşırken akıma kapıldılar

ŞANLIURFA'da, yatak yapmak için evlerinin damına taşıdıkları demirin elektrik teline çarpıp koparmasıyla akıma kapılan 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Olay, bugün sabah saatlerinde, Selçuklu Mahallesi 3610 Sokak'ta meydana geldi. Evlerinin damına demirden yatak yapmak isteyen 35 yaşındaki Salih Altundal, 63 DT 222 plakalı kamyonuyla sanayiden demir getirdi.

Altundal, demirleri babası 55 yaşındaki Musa Altundal ve annesi 50 yaşındaki Beyaz Altundal ile birlikte kamyondan dama taşımaya başladı. Bu sırada demirlerden biri sokaktan geçen gerilim hattına takılıp, kopardı. Kopan kablodaki akım, kablonun üzerine düştüğü kamyonda bulunan Mustafa, Musa, Beyaz Altundal'ı etrafa savurdu.

Altundal ailesinin çığlıkları üzerine yardıma giden inşaat işçisi 34 yaşındaki Ahmet Kartal da akıma kapılarak yaralandı. Yaralılar, Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Durumu ağır olan Musa Altundal, buradaki müdahale sonrası sevk edildiği Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. TEDAŞ ekipleri elektriği kesip, kabloyu onardı. Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

Ali LEYLAK/DHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2007 Perşembe 12:56:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?