4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Demokrasi Caddesi'ne neşter

BAŞKAN FAKIBABA'DAN DEMOKRASİ CADDESİ'NE NEŞTER

Şanlıurfa Belediyesi Koruma Amaçlı İmar Birimi'nce yürütülen proje kapsamında eski sokaklar ve çarşılarda cephe sağlıklaştırma çalışmaları hızla devam ediyor.

Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Büyükyol Caddesi'nde sürdürülen cephe sağlıklaştırılması çalışmalarına Demokrasi Caddesi'nde de başladıklarını söyledi. Sıva, boya ve görüntü kirliliği oluşturan etkenlerin ortadan kaldırılarak aslına uygun bir şekilde restore edildiği Büyükyol'da çalışmaların son aşamaya geldiğini belirten Başkan Fakıbaba, 4 günden bu yana çalışmalara Demokrasi Caddesi'nde başlandık. Şanlıurfa'da büyük değişimler yaşanıyor. Halkımıza verdiğimiz sözü tutmaya çalışıyoruz. Amacımız

modern ve yaşanabilir bir Şanlıurfa oluşturmak. Önce Büyükyol ardından Demokrasi Caddesi'nde yapılan çalışmaların daha sonra Türk Meydanı, Bey Kapısı ve Kalkan Yokuşu'nda devam edecek" dedi.

Şanlıurfa Belediyesi Koruma Uygulama ve Denetleme Teknik Elaman Bürosu (KUDEB) tarafından yürütülen sağlıklaştırma çalışmalarından oldukça memnun olduklarını dile getiren bölge esnafı ise Belediye Başkanı Fakıbaba ve ekibine teşekkür etti.

BAŞKAN FAKIBABA'DAN DEMOKRASİ CADDESİ'NE NEŞTER
İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2010 Perşembe 12:29:02
Güncelleme :29 Temmuz 2010 Perşembe 19:10:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?