5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Dereceye giren sporculara ödül

DERECEYE GİREN SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Şanlıurfa Valiliği'nin düzenlediği Valilik Satranç Turnuvası'nda dereceye giren sporculara madalyaları verildi.

02-04 Ekim 2009 tarihinde gerçekleştirilen turnuvanın ardından, Şanlıurfa eski Belediye Başkanı Esat Akgöl, İl Gençlik ve Spor Müdürü Hakan Altu ile Türkiye Satranç Federasyonu Bölge Temsilcisi Hacı Yıldız dereceye giren sporcularla birlikte Vali Okutan'ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Türkiye Satranç Federasyonu Bölge Temsilcisi Hacı Yıldız, Vali Okutan'a satranç sporuna yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek bir plaket verdi ve dereceye giren sporcularla sohbet etti. Turnuvada birinci olan Mahmut

Öztekin'e Vali Nuri Okutan, ikinci olan Uğur Bilgin'e Eski Belediye Başkanı Esat Akgöl ve üçüncü olan Mehmet Boğaakça'ya da Türkiye Satranç Federasyonu Bölge Temsilcisi Hacı Yıldız madalyalarını verdi. Ayrıca turnuvada centilmenliği ve satranç sporuna olan ilgisinden dolayı Muhammed Furkan Çapanoğlu'na onur belgesi ve dereceye giren sporculardan birinciye tam, ikinciye yarım ve üçüncüye de çeyrek altın ödül verildi.

Bu arada Şanlıurfa Valiliğinin koordinesinde Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Türküye Satranç Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen turnuvanın başlama maçını Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Merve Abuzar isimli sporcuyla yapmış ve turnuvada 40 profesyonel sporcu mücadele etmişti.

DERECEYE GİREN SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ
DERECEYE GİREN SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ
DERECEYE GİREN SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2009 Cuma 15:54:01
Güncelleme :23 Ekim 2009 Cuma 17:12:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?