5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Dersten kaçmak yok

Şanlıurfa'nın Sırrın Mahallesinde bulunan Osmangazi İlköğretim Okulu'nda SMS'li günler başladı.

Eğitim adına öğrencilerin davranışlarını kontrol edebilmeleri için önemli bir hizmete imza atarak öğrenci velilerinin cep telefonlarına mesaj gönderim sistemiyle, öğrencilerin olumlu davranış kazanmaları, notlarını yükseltmek için çaba göstermeleri amacıyla öğrenci bilgilerini velilerin cep telefonlarına bilgi olarak gönderiyor.
Osmangazi ilköğretim Okulu Müdür Yardımcısı İbrahim Halil Özçınar, öğrenci velileriyle birebir görüşmesi sonrasında Okul Aile Birliği'nin maddi katkılarıyla böyle bir hizmete başladıklarını söyledi. SMS Sistem Yöneticisi ve Osmangazi İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı İbrahim Halil Özçınar, "Böyle bir hizmetin veliler için önemi yanı sıra öğrencilerimizin attığı her adımdan ailelerine bilgi vermiş oluyoruz. Öğrencinin okuldaki davranışlarını kontrol altına almalarını, derslerde aldıkları notları yükseltebilmek ve dolaylı olarak Şanlıurfa'nın yurt genelindeki başarı oranını bir nebze de olsun arttırabilmektir. Bir başka amacımız ise diğer eğitim kurumlarını da teşebbüse davet etmektir" dedi.

Osmangazi İlköğretim Okulu öğrenci velilerinden İbrahim Dengiz ise bu hizmetin çok yararlı olduğunu ve kızının okuldaki başarısını arttıracağını, tüm okullarda uygulanmasının yararlı olacağını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 13:29:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?