5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Devlet hastanesine yeni cihaz

Şanlıurfa Devlet Hastanesinde tüm polikliniklerin ve birimlerin ihtiyaçları belirlendikten sonra poliklinik ve servislere yeni cihazlar alınmaya devam ediyor.

Şanlıurfa Devlet Hastanesine göz sorunları ile müracaat eden hastalara daha iyi hizmet verebilmek, kaliteli hizmet verilebilmesi, hastaların sevklerinin önüne geçilmesi için göz polikliniklerine son teknoloji ürünü "Bilgisayarlı Görme Alanı Muayene Cihazı", "Yag Lazer Cihazı", "Argon Lazer Cihazı", "Göz Tonometre (Göz Tansiyonu ölçme) Cihazı", ameliyathane için ise "Ameliyathane Mikroskobu" alındı ve hizmet vermeye başladı.

Şanlıurfa Devlet Hastanesi Başhekimi Operatör Doktor Ahmet Çakır, "Göz poliklinikleri ve ameliyathane için aldığımız bu cihazlarla hastanemize muayene veya tedavi amacıyla başvuran hastalarımızın gözle ile ilgili her türlü hastalıklarının tedavi edilebilmesi için eksikliklerimizin bir an önce tamamlanması için gayret sarf etmekteyiz. Daha önceden hastanemiz göz polikliniğine başvuran yüksek tansiyon ve şeker hastalarının göz ameliyatları için hastalarımızın bir çoğunu başka hastanelere sevk etmekteydik. Yeni alınan Yag Lazer ve Argon Lazer cihazları sayesinde bu sevk olaylarının önüne geçmiş bulunmaktayız. Şanlıurfa Devlet Hastanesinde en son teknoloji cihazlarla donatmak için çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2008 Cuma 14:27:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?