5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Devrilen kamyon yolları beyaza bürüdü

Şanlıurfa'da aynı istikamette giden un yüklü kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada kimsenin burnu bile kanamazken, kamyon kasasının devrilmesiyle yollar beyaza büründü.


Edinilen bilgiye göre kaza, akşam saatlerinde Şanlıurfa-Diyarbakır karayolu Karaköprü beldesi çıkışında meydana geldi. Şanlıurfa'dan Diyarbakır istikametine giden 47 KN 035 plakalı un yüklü kamyonun sürücüsü, aynı istikamette seyir halinde bulunan 27 BH 378 plakalı otomobile çarpmamak için manevra yaptı.

Kavşak girişinde otomobil ile çarpışan kamyonun kasası yan yattı. Kamyonun yan yatması ile kasadaki poşetlerde bulunan unlar yollara saçıldı. Karayolunu trafiğe kapatan kamyon ve kazaya karışan otomobilde maddi hasar meydana gelirken, kazada şans eseri kimse yaralanmadı. Kazanın etkisiyle otomobilin içindeki genç bir kız şok geçirdi. Dakikalarca annesi tarafından sakinleştirilmeye çalışılan genç kız hastaneye kaldırıldı.

Kaza sonrası trafiğe kapanan yol, olay yerine gelen jandarma ekiplerinin çalışması sonucu yaklaşık yarım saat sonra tekrar açıldı. Kazada, kamyon ve otomobilde maddi hasar meydana geldi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2008 Pazar 10:45:22
Güncelleme :31 Ağustos 2008 Pazar 10:49:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?