3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Devriye gezen polislere molotof

VİRANŞEHİR'DE DEVRİYE GEZEN POLİSLERE MOLOTOFLU SALDIRI

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde terör örgütü yandaşları, Abdullah Öcalan'ın Kenya'da yakalanıp Türkiye'ye getirilişinin yıldönümünü bahane ederek yaptıkları gösteride devriye gezen polislere molotofkokteyli ve havai fişeklerle saldırdı.

Viranşehir'de terör örgütü yandaşları, ikinci gün süren eylemlerde de kenti adeta savaş alanına çevirdi. Akşam saat 20.00 sıralarında Şırnak Mahallesi'nde toplanan bir grup, eyleme hazırlanırken devriye gezen polislere molotofkokteyli ve havai fişekli saldırıda bulundu. Polis panzeri ve çok sayıda çevik kuvvet ekibi mahalleye gelirken, polis göstericilere biber gazı ve gaz bombasıyla müdahale etti. Göstericilerin peş peşe attıkları havai fişek ve molotofkokteyli zaman zaman polislere ve yoldan geçen

vatandaşlara zor anlar yaşattı. Polisin müdahalesi sonucu göstericiler ara sokaklara kaçarken, göstericilerin evlere girme ihtimali üzerine bazı evlere operasyon düzenlendi. Polis yoldan geçen vatandaşlar üzerinde kimlik kontrolü de yaptı. Yaklaşık 1 saat süren izinsiz gösteri, polisin müdahalesiyle sona erdi.

VİRANŞEHİR'DE DEVRİYE GEZEN POLİSLERE MOLOTOFLU SALDIRI
VİRANŞEHİR'DE DEVRİYE GEZEN POLİSLERE MOLOTOFLU SALDIRI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 22:54:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?