5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Dikkat elektrik kesintisi

Şanlıurfa kent merkezinde yetkililer tarafından haber verilmeden kesilen elektrik akımı, birçok esnafın ve iş yerinin işlerinin aksamasına neden olurken, bazı iş yerlerindeki cihazlarda da arıza meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Kamberiye Mahallesi'ndeki elektrik trafosunda aşırı yüklenme nedeniyle arıza meydana geldi. Akımın yüksek gerilimden geldiğini fark eden yetkililer, haber verilmeden semtteki elektrik akımını kesti. Enerjisiz kalan bölgedeki iş yerleri ve esnafların işleri aksarken, birçok elektronik cihaz da arıza yaptı. Vatandaşları çileden çıkaran elektrik kesintileri nedeniyle, birçok esnafın işleri aksadı.
Elektrik kesintileri nedeniyle işlerinin aksadığını söyleyen vatandaşlar, "Haber verilmeden elektriğimiz kesildi. Saatlerce gelmedi. 186 arıza numarasını arıyoruz. Sürekli meşgul. Bize haber verilmeden kesilen elektrik akımı nedeniyle işlerimiz aksadı. Ne olduğunu bile bilmiyoruz. Polisi arayarak bilgi alıyoruz. Cihazlarımız mahvoldu. Bu işe bir çözüm bulsunlar artık. Elektrik Şanlıurfa'da üretiliyor. Ama Şanlıurfa'da elektrik yok. Böyle bir şey olamaz" diye tepki gösterdiler.
Yetkililer ise, semtteki trafodan meydana gelen arızanın çözümü için çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2009 Pazar 18:04:21
Güncelleme :4 Ocak 2009 Pazar 18:08:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bülent KURT IP: 78.166.89.xxx Tarih : 5.01.2009 13:49:56

tüm mahallelerde kaçak elektirk kullanılıyor her evde sayısız kilima var onlara dağ mı dayanır. elektirk mi dayanır isterseniz mahalle aralarını da gezin 100 milyona toki deki elektirikleri kaçak olarak bağlıyorlar haberiniz var mı şimdi orada trafo dayanır mı her evde kaçak hat var eski evlerin tamamında kaçak mevcut bulun....