5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Direk, Viranşehir'de sorunları dinledi

AK Parti Viranşehir Belediye Başkanı adayı İbrahim Direk ve yol arkadaşı İbrahim Gelin ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri esnafı gezerek sorunlarını dinledi.

AK Parti Viranşehir ilçe Belediye Başkanı adayı İbrahim Direk, sabahın erken saatlerinde ekibiyle birlikte Karacadağ Caddesi esnafını gezdi, esnafı dolaşarak fikir ve görüş alışverişinde bulundu. Karacadağ çarşı esnafını dolaşarak sorunlarını dinleyen AK Parti Viranşehir Belediye Başkan adayı Direk, göreve seçildiği takdirde ilçedeki esnafın problemlerinin ortak bir görüşme yapılarak, ortak çözüm arayacaklarını belirtti. İş yerlerinde alışveriş yapan vatandaşlarla ayaküstü sohbetler yapan Direk'e sevgi gösterilerinde bulunuldu. Yaşlı, genç her vatandaş Direk'e sarılıp "Başkanım seni seviyoruz" diye yanında olduklarını söyledi. Gezi sırasında rastladığı yaşlıların elini öpen Direk'e, dedeler ve ninelerin sarılması ve kucaklaması herkesin ilgisini çekti.

AK Parti Viranşehir Belediye Başkanı adayı Direk ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, bir tatlıcıya girerek çıkan sıcak tatlılardan çevredeki vatandaşa ikram etti.
İHA muhabirine konuşan Direk, "Esnaf gezilerimiz devam edecektir. Halkımızın esnafımız ile içi içe olup sorunlarına ortak olacak" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2009 Pazartesi 16:14:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?