5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Doğalgaz aboneliği uyarısı!

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Gürgaz Bölge Müdür Yardımcısı Erdeşir İkizoğlu ile birlikte düzenledikleri toplantıda, doğalgaz ve altyapı çalışmalarının sürdürüldüğü Bahçelievler Semti'nde doğalgaz aboneliğini yaptırmayan apartman sakinlerini abone olmaları konusunda uyardı.

Belediye Encümen Toplantı salonunda Bahçelievler Semti'ndeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Fakıbaba, Şanlıurfa Doğalgaz Dağıtım ve Pazarlama Şirketinin teknik ekibinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Toplantıda Gürgaz Bölge Müdür Yardımcısı Erdeşir İkizoğlu, yürütülen altyapı çalışmalarının önümüzdeki hafta sonuçlandırılacağını belirterek, abonelik işlemini gerçekleştirmiş binalara servis kutusunu monte etmeye başlayacaklarını söyledi. İkizoğlu, abonelik yaptırmayan binalara ise herhangi bir işlem yapılamayacağını kaydederek, halen abonelik işlemini tamamlamayan apartman sakinlerini abonelik işlemlerini tamamlamaları hususunda uyardı.

Aboneliklerini tamamlayan kişilere öncelik vereceklerini dile getiren İkizoğlu, "Bu yıl kömür aldığı gerekçesiyle doğalgaza abonelik yaptıramayacaklarını zanneden apartman sakinlerimiz varsa onların bu yıl kömür kullanmalarında hiçbir mahsur yoktur. Ancak önümüzdeki senelerde doğalgaza geçebilmeleri için gelip abonelik başvurularını yaptırmaları gerekir. Biz abonelik yaptıran apartmanlara öncelik vereceğiz, aboneliğini yaptırmayanlara ise servis kutusu kesinlikle monte etmeyeceğiz" dedi.

Belediye Başkanı Fakıbaba ise bölgede tekrar bir tahribatın yaşanmasına belediye olarak müsaade etmeyeceklerini vurgulayarak, geri dönüşümü olmayan bu işlemin zamanında eksiksiz bir şekilde yürütülmesi gerektiğini ifade etti. Bahçelievler'de yürütülen çalışmalar sırasında halkın tozdan duyduğu rahatsızlığa dikkat çeken Başkan Fakıbaba, her şeye rağmen çalışmalara gösterilen hassasiyete teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2009 Cumartesi 16:27:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?