4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Doğuma giderken doktor çarptı

DOĞUM İÇİN HASTANEYE GÖTÜRÜLEN KADININ ARACINA DOKTOR ÇARPTI

Şanlıurfa'da doğum yapmak için Kadın ve Doğum Hastalıkları Hastanesi'ne götürülen kadının içinde bulunduğu otomobile arkadan doktorun kullandığı otomobil çarpınca, genç kadının sancıları daha da arttı. Hamile kadına kaza yerinde ilk müdahaleyi kazaya karışan doktor yaptı.

Şanlıurfa'da doğum sancısı tutan Zehiye Onal, doğum yapmak için yakınları tarafından merkeze bağlı Büyükhan köyünden Şanlıurfa Bağlarbaşı Mahallesi'nde bulunan Kadın Hastalıkları ve Doğum Evi Hastanesine götürülürken içinde bulunduğu Mustafa Çoban'ın kullandığı 63 ZR 201 plakalı otomobil Atatürk Bulvarı Vilayet kavşağında kırmızı ışıkta durdu. Bu sırada arkadan gelen doktor Kemal Kılıç'ın kullandığı 06 KFK 25 plakalı otomobil hamile kadının bulunduğu otomobile arkadan çarptı. Yolun trafiğe kapatılmaması için araçlar kaza yerinin 20 metre ileriye çekilirken, kazada otomobil içerisinde bulunan doğum sancısı olan kadına ilk müdahaleyi de Doktor Mustafa Çoban yaptı. Trafik polisleri ise doğum yapmak üzere olan kadının hastaneye yetiştirilmesi için 112 acil servisten ambulans çağırdı. Doktor Kemal Kılıç tarafından sakinleştirilen hamile kadın Zehiye Onal daha sonra olay yerine gelen ambulansla doğum yapmak için Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Evi Hastanesi'ne götürüldü.

Bu arada, kaza sonrası olayın şokunu üzerinden atamayan kadının kocası Halil Onal, 3 kız ,5 erkek olmak üzere 8 çocuğunun olduğunu söyledi. Eşinin Onal 9'ncu çocuğuna hamile olduğunu söyleyen Halil Onal, "Eşimin doğum sancıları tuttu. Arkadaşlar beni aradı. Bende otomobil ile Büyükhan köyünden Şanlıurfa'ya geliyorduk. Daha sonra Şanlıurfa'da kaza oldu. Polisler geldi, kazayı gördü ve ambulans çağırdı. Eşim daha doğum yapmadı" dedi.

Maddi hasarlı kazada ölen yada yaralanan olmazken, kaza maddi hasar ile atlatıldı.

DOĞUM İÇİN HASTANEYE GÖTÜRÜLEN KADININ ARACINA DOKTOR ÇARPTI
DOĞUM İÇİN HASTANEYE GÖTÜRÜLEN KADININ ARACINA DOKTOR ÇARPTI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2010 Pazar 13:06:00
Güncelleme :31 Ocak 2010 Pazar 14:07:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?