5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Dolar yağmur oldu yağdı

Şanlıurfalı işadamı Ramazan Gülek'in kızı Rukiye Gülek ile ziraat mühendisi Celal Atilla Meral, muhteşem bir törenle dünya evine girdi.

Dolarların yağmur gibi yağdığı törende görevliler paraları toplamakta zorlanırken, gelin Rukiye Gülek'e 150 bin YTL'lilk takı takıldı.

Şanlıurfalı iş adamı Ramazan Gülek'in kızı Rukiye Gülek ile ziraat mühendisi Celal Atilla Meral, önceki akşam Şehitlik Çamlık'ta düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Genç çiftin nikahını Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba kıyarken, şahitliğini de Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu yaptı.

Aziz Aslan Saz Grubu'nun okuduğu birbirinden güzel şarkılarıyla eğlenen davetliler, mermi yerine dolar saçtı. Davulcu ve zurnacının ceplerinin dolarla dolup taştığı gecede, görevliler paraları yerden toplarken zor anlar yaşadı.

Yaklaşık bin davetlinin katıldığı düğünde uzun takı kuyruğu oluşturan davetliler, gelin ve damada takı takabilmek için adeta yarıştı. Geline inci kolye, örme set takımı, Urfa akıtması, kordon, hasır bilezik gibi birçok ziynet eşyası ve para takıldı. Toplam 150 bin YTL'lik takı takılan gelin Rukiye Gülek, takılardan dolayı ağırlık hissettiğini ve çok mutlu olduğunu söyledi.

Damat Celal Atilla Meral ise eşi ile tanışarak evlendiğini söyleyerek, "Eşime elmastan inciye kadar her şey takıldı. Çok mutluyuz" diye konuştu. Düğün töreni, gelin ve damadın 4 katlı düğün pastasını kesmesinin ardından sona erdi.

.
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2008 Pazar 19:22:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bay x IP: 78.166.92.xxx Tarih : 18.05.2008 23:57:09

helal olsun para yok diye ağlarlar dolar yağmuru yağar kafalarına helal