5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Dost 2 Haziran'da Şanlıurfa'da

Yunus Emre, Hacı Bektaş-i Veli ve Mevlana'nın günümüze kadar gelen düşünce, hoşgörü, sevgi ve bilgeliklerini ve gönül dostluklarının anlatıldığı "Dost" adlı oyun 2 Haziran'da Şanlıurfa'da sahnelenecek.

 "Dost" adlı oyun, tiyatro severleri buluşturuyor. Sevgi ve hoşgörüyü anlatan oyun izleyenlere duygulu anlar yaşatıyor. Senaryosu Tiyatro Telekom'a ait olan, Dr. Mine Bayrakeri'n yönettiği "Dost" isimli oyun tüm Türkiye'yi dolaşacak.
Şanlıurfa İl Telekom Müdürlüğü'nün daveti üzerine oyun 2 Haziran 2009 saat 20.00’de Şanlıurfa Mozaik AVM gösteri salonunda sahnelenecek. Türk Telekom İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Türk Telekom olarak bir sosyal sorumluluk bilinci gereği, Şanlıurfa'ya davet edilen oyuna tüm Şanlıurfalı tiyatro severlerin davetli olduğu belirtildi.

Tiyatro hakkında bir açıklama yapan Tiyatro Telekom Yönetmeni Dr. Mine Bayrakeri, "Yunus Emre'nin sözüne uyarak 8 asır öncesinden yola çıktık. İnsan olmanın sırrına erenlerin izlerini takip ederek, sözlerine kulak vererek, neler dediklerini anlamaya çalışarak, anladıklarımızı aktararak Dost adlı oyunumuzu ortaya çıkardık. 2 Haziran'da Şanlıurfalıların huzurunda olacağımız için çok mutluyuz" dedi. Tiyatro davetiyelerinin Türk Telekom İl Pazarlama Müdürlüğünden temin edilebileceği belirtildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2009 Cuma 13:01:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?