5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

DP'liler yemekte buluştu

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde Demokrat Parti Belediye Başkan adayı Menderes Atilla, yemekte bir araya geldi.

Demokrat Parti Ceylanpınar Belediye Başkan adayı Menderes Atilla, yaklaşık 150 kadar Demokrat Partili gençlerle beraber yemek yiyerek, partili gençlerle bir süre sohbet etti.

Atilla, gençlere yaptığı konuşmada, "Ceylanpınarlı gençler, hepiniz buraya hoş geldiniz. 29 Mart yerel seçimlerin dostane ve demokratik bir ortamda gerçekleşmesinden yanayız. Sonuçta Ceylanpınar ilçesinde yaşayan her birey kardeştir. Bizler Demokrat Partili olarak şiddetten yana taraf değiliz. Şiddetten yana tavır alan bütün kesimleri kınıyoruz. Son bir haftadır yapmış olduğumuz kamuoyu yoklamalarında partimiz çok iyi durumdadır. Partimizin bu gidişatı Allah'ın izniyle zaferi müjdelemektedir. Özellikle, gençleri çok önemsediğimi bilmenizi isterim. Çünkü gençler geleceğimizdir.Ceylanpınar ilçesinin şu an en büyük sorunu işsizliktir. 29 Mart yerel seçimlerini kazandığımız taktirde en öncelikli hedefimiz işsizlikle mücadele etmek olacaktır. Burada bulunan bütün genç arkadaşlarımıza ve partili arkadaşlara çok teşekkür ederim" dedi.

Ceylanpınar Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Menderes Atilla'nın konuşması sık sık salonda bulunan gençler tarafından "Başkan Atilla" sloganlarıyla kesildi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 12:12:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?