5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

DTP, seçim startı verdi

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bir araya gelen DTP İl ve İlçe Örgütü yöneticileri, yerel yönetimler seçimini masaya yatırarak seçim startı verdi.

DTP Şanlıurfa İl ve İlçe Örgütü yöneticileri Suruç İlçe Belediye Kültür Salonu'nda bir araya gelerek yaklaşan yerel seçimleri masaya yatırarak, bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda alınan kararda, hedeflerinin 2 ilçe hariç, Şanlıurfa'da bütün ilçelerin Belediye Başkanlığı'nı kazanmak olduğu belirtildi.

DTP İl Başkan Yardımcısı Faik Taşkın'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Şanlıurfa merkez dahil olmak üzere iki ilçe hariç her belediyenin alınması hedeflendi. Arap halkının yaşadığı Harran ve Akçakale ilçeleri hariç tüm belediyeleri almayı hedeflediklerini kaydeden İl Başkan Yardımcısı Taşkın, bu konudaki örgütlülüklerinin bunu başaracak güçte olduğunu söyledi.

Toplantı sonucunda merkezi seçim komisyonunun denetiminde bir seçim komisyonunun kurulması kararlaştırıldı. Ayrıca aday adaylığına müracaatlarında oluşturulacak olan komisyona yapılması ön görüldü.

iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2008 Cumartesi 10:07:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?