5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

DTP, Viranşehir'in sorunlarını dinledi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde DTP ilçe örgütü sivil toplum örgütleri ile bir araya gelerek, Viranşehir'in sorunlarını tartıştı.


Demokratik Toplum Partisi (DTP) Viranşehir ilçe örgütü bir kokteyl ile ilçedeki sivil toplum örgütleri ile bir araya geldi. Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sanat merkezinde verilen kokteyle, Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin, DTP ilçe Başkanı Adnan Etli, Eğitim-Sen Temsilcileri, Bakkal Odası, Engelliler Derneği, Sanayiciler Odası, Fırıncılar Odası, Terziler Odası, Tümbel-Sen, Genel İş sendikası, Ekin Kadın Kooperatifi, Belediye Meclis Üyeleri ve bir çok sivil toplum örgütü sendikaları temsilcileri katıldı.
Amaçlarının demokratik bir toplum oluşturmak olduğunu belirten DTP ilçe Başkanı Adnan Etli, halk için var olduklarını ve halk ile birlikte olduklarının mesajını verdi. Kokteylde bir açıklama yapan DTP ilçe Başkanı Etli, "Biz parti olarak her zaman sizinle birlikteyiz. Tüm derneklerimizin arkasındayız. Gelin sizinle demokratik bir toplum kuralım. Viranşehirimizin sorunlarını birlikte çözelim. Tüm sorunlarımız için demokratik tepkimizi ortaya koyalım. Şehrimizde bir altyapı sorunu mu var, bir kan davası sorunu mu var, bir yol sorunu mu var? Bunlar hepimizin sorunlarıdır. O zaman sorunlarımızı çözmek için ortak bir mücadele verelim. Bir araya gelelim ve gücümüzü birleştirelim. Sürekli bir araya gelerek, ilçemizin sorunlarını çözelim" diye konuştu.
DTP ilçe başkanı Adnan Etli ilçedeki sivil toplum örgütleri ile tanışmak, kaynaşmak amacı ile bir kokteyl verdiklerini ve kokteylden oldukça umutlu olduğunu belirtti.
(ŞÇ-OÇ-Y)

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 16:33:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?