5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Duble yol 1 yıla kadar tamam

Yapımı devam eden Şanlıurfa Viranşehir duble yolunda incelemelerde bulunan Vali Nuri Okutan, çok güzel bir çalışma dönemi içinde olduklarını, yaşanan şanssızlıkları bir tarafa bırakıp, yolu önümüzdeki yıl tamamen bitireceklerini söyledi.

İl Özel İdaresi'ne ait kum ocağı ve şantiyede yapılan çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alan Vali Nuri Okutan, kum ocağında da incelemelerde bulundu. Şanlıurfa Viranşehir karayolu ile ilgili bilgi aldığını söyleyen Vali Okutan, "Çok güzel bir çalışma dönemi içindeyiz. Daha önce bir takım şansızlıklar yaşandı. Simdi bu şansızlıkları kapatma dönemi" dedi.

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, öncelikle Viranşehir'den Şanlıurfa istikametine doğru 20 kilometre ile oradaki köprüyü bitireceklerini, diğer taraftan da Harran Üniversitesi Osmanbey Kampusu'ndan başlayıp, Viranşehir istikametine yaklaşık 20-25 kilometre yolu tamamlayacaklarını söyledi. Vali Nuri Okutan, hem yolun oturması hem diğer dolgu ve alt yapı çalışmalarının tamamlanması ile gelecek yıl tamamen bitmiş olacağının altını çizdi.

Vali Okutan, yol çalışmasında bulunan personelden özellikle yolu çok kötü durumda olan Viranşehir istikametinden Şanlıurfa istikameti ile Şanlıurfa istikametinden Harran Üniversitesi Osmanbey kampusu istikametine doğru çalışma yapılmasını istediğini belirtti.

Çalışmaları iyi bir ekibin yaptığını dile getiren Vali Okutan, "İyi bir ekibin olduğunu görüyorum. Bu konuda hevesli ve konuya hâkim bir ekip görüyorum. Ben hem genel müdürle hem de sayın bakanla bu konuyu paylaşacağım. Bu ekibin bu hızla devam etmesini diliyoruz" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2009 Çarşamba 14:41:53
Güncelleme :22 Temmuz 2009 Çarşamba 15:29:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?