4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Düğün magandası bir çocuğu yaraladı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde, sokakta düzenlenen bir düğün sırasında havaya ateş açan kimliği belirlenemeyen bir kişinin tabancasından çıkan kurşun, 7 yaşındaki Ahmet Bali'nin sırtına isabet etti. Ahmet hastaneye kaldırılırken, silahı kimin ateşlediği araştırılıyor.

Olay, Yeni Mahalle, Güvercin Sokak'ta öğle saatlerinde meydana geldi. Evlerinin önünde arkadaşlarıyla oyun oynayan Ahmet Bali, yaklaşık 200 metre ileride yapılan düğünde sıkılan bir kurşunun sırtına isabet etmesiyle yaralandı. Yere yığılan çocuğun çığlıkları üzerine sokağa çıkan 35 yaşındaki baba İbrahim ile 32 yaşındaki anne Zülfiye Bali, oğullarını Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Burada yapılan ilk müdahale sonrası Şanlıurfa'ya sevk edilen Ahmet Bali, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne götürüldü. Maganda kurşununa hedef olan Ahmet Bali'nin yanından ayrılmayan annesi, oğlunun ayaklarını öperek, iyileşmesi için dua etti.

Oto lastik tamirciliği yapan 2 çocuk babası İbrahim Bali, “Ya o kurşun oğlumun başına ya da kalbine isabet etseydi. Biz ne yapardık? Birilerinin en mutlu günleri bizim yas günümüz olabilirdi” diye konuştu.

Küçük çocuğun tedavisine devam edilirken, yaralanmasına neden olan düğün magandasının yakalanması için Ceylanpınar'da polis çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2007 Pazar 17:06:20
Güncelleme :27 Mayıs 2007 Pazar 17:10:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MEHMET EMİN YILDIZDAŞ IP: 212.175.105.xxx Tarih : 28.05.2007 12:47:32
İLK BAŞTA ÇOK ÜZÜLDÜM AMA OLMAMASI GEREKEN BİŞEY LÜTFEN DAHA DUYARLI DAVRANALIM