4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Düğünde dolar yağmuru

DÜĞÜNDE DOLAR YAĞMURU

Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, işadamı Hasan Şeyhanlıoğlu'nun kirveliğini üstlendiği Hakim Karadaş'ın oğlunun düğününde halaya kalkınca dolar yağmuruna tutuldu.

Karadaş Aşireti'nin Lideri işadamı Hakim Karadaş'ın oğlu 25 yaşındaki işadamı Mehmet Ali Karadaş, 22 yaşındaki Dilek Ok ile dün gece düzenlenen törenle dünya evine girdi. Şehitlik Çamlık'ta düzenlenen düğün törenine Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu'nın yanı sıra kentin ileri gelen aşiret liderlerinin de bulunduğu yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Düğün töreninde 3 davul eşliğinde halayın başını çeken Milletvekili Eyyüpoğlu, davetlilerin dolar yağmuruna tutuldu. Eyyüpoğlu elindeki mendille, çalınan davul ve zurna eşliğinde yöreye özgü oyunları oynarken, davetliler de para atma yarışına girdi. Bazı davetliler desteler halindeki dolarları, doları bulunmayanlar ise ceplerindeki liraları sırayla Eyyüpoğlu ve halayda bulunanların üzerine yağdırdı.

Babası Hakim Karadaş ile çiftetelli oynayan damat Mehmet Ali Karadaş da, davetlilerin dolar yağmuruna tutuldu. Havada uçuştuktan sonra yere düşen paralar, 5 görevli tarafından toplandı. Görevlilerin topladığı lira ve dolarlar, orkestra ekibinin yanında getirdiği siyah bir çantaya doldurularak, sayılıp

destelendi. Uzun süre halaydan çıkmayan Milletvekili Eyyüpoğlu, davulculara da 50'şer lira bahşiş verdi.

DÜĞÜNDE DOLAR YAĞMURU
DÜĞÜNDE DOLAR YAĞMURU
İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2010 Cumartesi 13:13:02
Güncelleme :13 Şubat 2010 Cumartesi 13:43:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?