5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Düğünde dolarlar havada uçuştu

Şanlıurfa'da düzenlenen düğün töreninde bu kez mermiler yerine, dolarlar havada uçuştu. 

Şanlıurfa'da iş dünyasının tanınmış simalarından Kemal Bağıban'ın düğününde türkücü Latif Doğan sahne alırken, dolarlar havada uçuştu. Gelin ve damat Gaziantep'ten Limuzin ile Şanlıurfa'ya getirildi. 

Şanlıurfa'da düğün salonu işletmeciliği yapan Bekir Yaşar, Suudi Arabistan'da petrol şeyhlerinin kullandığı bir Limuzin'ini 100 bin euroya alarak Şanlıurfa'ya getirdi. Gaziantepli gelin Derya Soylular, Şanlıurfalı iş adamı damat Kemal Bağıban tarafından Limuzin ile Gaziantep'ten alınıp ve düğün salonuna getirildi. 

Soylular ve Bağıban ailelerin düğününe Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba, Harran Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Halil Mutlu ve yaklaşık bin kişi katıldı. Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba çiftlerin nikahını kıydı. Aziz Aslan Mahalli Saz Grubu'nun Urfa türküleri, davetlileri coştururken, türkücü Latif Doğan sahne almadan önce halay çekti. Davetliler sahne alan Latif Doğan, gelin ile damadın başında aşağı dolarlar saçtı. Görevliler tarafından toplanan avuç avuç dolarlar çantalara konuldu.
Davetliler, gelin ve damadın başına dolar atmak için adeta birbirleriyle yarıştı. Deste deste dolarlar gelin ile damadın başından aşağı saçıldı. 5 salon görevlisi yerdeki paraları topladı. Düğünde davetlilere kavurma ikram edildi.
İHA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2007 Çarşamba 14:25:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?