5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Duvarı delip altınları aldılar

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bir kuyumcu dükkanı kimliği belirsiz kişiler tarafından soyuldu.

Edinilen bilgiye göre, Kale Mahallesi Usbekanoğlu Sokak'ta Mehmet Çimen'e ait kuyumcu dükkanına gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından işyerinin arkasında bulunan inşaattan faydalanarak duvarı kırarak içeri girdiler.

Hırsızlar yanlarında getirdikleri oksijen kaynağının yardımı ile kasayı yan tarafından delerek, kasada bulunan yüzük, bilezik gibi yaklaşık 5 kilo altını alarak kayıplara karıştılar.

Yanlarında götürdükleri oksijen tüpü ve duvarı delmek için kullandıkları malzemeleri içerde bırakan hırsızlar kayıplara karıştı. Sabah saatlerinde işyerlerine gelen bir esnaf tarafından fark edildi. Polisi arayan esnaf daha sonrada dükkan sahibine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, dükkan içerisindeki malzemelerden ve hırsızların getirdikleri malzemelerden parmak izleri aldılar.

İşyeri soyulan Mehmet Çimen, olayı arkadaşlarından duyduğunu belirterek, "Hemen işyerime geldim ve işyerimin soyulduğunu gördüm. Yılların birikimlerini birkaç saatin içinde alıp götürdüler" dedi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2009 Perşembe 13:00:48
Güncelleme :14 Mayıs 2009 Perşembe 13:17:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?