7
Mayıs
2024
Salı
ŞANLIURFA

DYP İl Divan Toplantısı yapıldı

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkan Yardımcısı Salim Ensarioğlu, Şanlıurfa'ya geldi. Partililerle toplantı yapan Ensarioğlu, Türkiye'de her an için seçime gidilebileceğini söyledi. 

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasında divan toplantısı için buluşan DYP'liler, seçim çalışmalarına başladı. Toplantıya katılan DYP Genel Başkan Yardımcısı Salim Ensarioğlu, hükümetin tarıma yeterince destek vermediğini ve çiftçinin bu durumdan rahatsızlık duyduğunu bildirerek, ''Türkiye'de yaşanan bütün olaylar bu hükümet zamanında başladı. Buna rağmen hükümet yetkililerinin her şey yolundaymış gibi bir tablo sergilemeye çalışmasına bir anlam veremiyoruz" dedi. 

Türkiye'de son zamanlarda yaşanan olayların ardından döviz ve altın fiyatlarının dalgalandığı, akaryakıt ürünlerinin fiyatlarının arttığı ve tarımsal girdi maliyetlerinin de arttığını bildiren Ensarioğlu, ''Dünya yeniden şekilleniyor ama maalesef hükümet, bu işi bilmeyenlerin elindedir. AK Parti, 3.5 yıldan beri tek başına iktidar olduğu halde ve milletin, Avrupa'nın hatta Ortadoğu'nun desteğine rağmen bir şey yapamadı. Türkiye her gün biraz daha geriye gidiyor. Bu durum toplumun bütün kesimlerini rahatsız ediyor. Türkiye her an için seçime gidebilir. Biz DYP olarak erken seçime hazırız'' sinyalini verdi.
.
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2006 Cuma 15:34:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?