5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

e-koridor uygulaması başladı

BİRECİK MESLEK LİSESİNDE UYGULANACAK E-KORİDOR UYGULAMASININ AÇILIŞI YAPILDI

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi Ticaret Meslek Lisesi'nde öğrencilere hizmet verecek olan e-koridor uygulamasının açılışı yapıldı.

Ticaret Meslek Lisesi'nde düzenlenen açılış törenine Kaymakam Ozan Balcı, Emniyet Müdürü Mustafa Marangoz, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Dursun Çiftçi, Milli Eğitim Müdürü Ali Tavacı, Birecik Ticaret Meslek Lisesi Okul Müdürü Fatih Şengül, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Birecik Ticaret Meslek Lisesi Okul Müdürü Fatih Şengül, e-koridor uygulamalarının internetin oldukça yaygınlaştığı belirterek, "Günümüzde öğrencilerin ödevlerini, araştırmalarını yapabilecekleri ve her türlü bilgi ihtiyaçlarını eğitim aldıkları okulda karışlayabileceklerdir. öğrencilerimizin internetten ücretsiz ve güvenli bir şekilde yararlanabileceklerdir. Okulun koridoruna 4 adet, bahçesine ise 2 adet konulan internet bağlantılı bilgisayarlardan tüm öğrencilerin etkin bir şekilde yararlanacak. Önümüzdeki dönemlerde bu sayısı arttırmayı da hedefliyoruz" dedi.

Kaymakam Ozan Balcı, Birecik Ticaret Meslek Lisesi'nde başlayan uygulamanın hayırlı olmasını dileyerek tüm ilçede bu sistemin yaygınlaşmasını istediğini söyledi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Balcı, öğrencilerle birlikte bilgisayarları denedi.

BİRECİK MESLEK LİSESİNDE UYGULANACAK E-KORİDOR UYGULAMASININ AÇILIŞI YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2009 Salı 11:46:00
Güncelleme :20 Ekim 2009 Salı 12:29:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?