5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Egem Derneği'nden örnek davranış

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde faaliyet gösteren Egem Derneği, Tıp Bayramında sağlıkçıları mutlu gününde yalnız bırakmayarak birer karanfil dağıtıp onları sevindirdi.

Egem Derneğinin 3. kez düzenlediği Tıp Bayramı nedeniyle sağlık merkezlerine ve hastane acil servisinde çalışan doktor ile personellere karanfil dağıtarak bayramlarını kutladı.

Egem Derneği Başkanı Halilullah Bağcı, gezdiği sağlık merkezlerinde doktor ve sağlık personellerin ne kadar zor durumda çalıştığını belirtti.

Bağcı, "Bu yılki kutlamalarımızın önceliği acil servisteki doktorlarımızın sorunlarını dinlemektir. Hastanelerimizin acil servislerinde görevli doktor arkadaşlarımız sık sık hasta yakınının saldırı ve tehditlerine maruz kalmaktadır. Biz doktorlarımızın bu tür olaylara maruz kalmasını istemiyoruz. Unutulmuş bir bayram gündeme geldiği için derneğimiz olarak çok mutluyuz. Doktor ve hemşireler öz veriyle çalıştığı için onlara ayrıca teşekkür ediyoruz. İlçe Devlet hastanesinde bulunan diş sağlık ünitesinde gece 24.00'e kadar hizmet eden Doktor ve hemşirelerimize birer plaket vererek onları ödüllendirmek istiyoruz. Egem Derneği olarak tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını kutlarız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 10:23:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?