5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Ehliyet çetesine darbe

Şanlıurfa'da yapılan ehliyet sınavına sahte belgeler ile başkalarının yerine giren 19 kişiden 3'ü serbest bırakılırken, 16 kişi adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz cumartesi günü Şanlıurfa'da yapılan Motorlu Taşıt Sürücü Kursu sınavına bazı kişilerin sahte belgeler ile başkalarının yerine gireceğini belirleyen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, eş zamanlı olarak yaptıkları operasyonda; Şair Nabi İlköğretim Okulu'nda 4, Bahçelievler İlköğretim Okulu'nda 4, Ticaret Meslek Lisesi'nde 1, Endüstri Meslek Lisesi'nde 2, Merkez İlköğretim Okulu'nda 1, Şanlıurfa Lisesi'nde de 7 kişiyi sınav bitiminde gözaltına almıştı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde sorgusu tamamlanan 19 kişiden 3'ü serbest bırakılırken, 16 kişi bugün adliyeye sevk edildi. Adliyeye götürülmek üzere Kaçakçılık Şubesi'nden çıkartılarak minibüse bindirilen şahıslardan bazılıları yüzlerini mont ve ceketleri ile kapatarak basın mensuplarından saklamaya çalıştı.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2007 Pazartesi 16:38:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?