4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Ekmek teknesini yaktılar

EKMEK TEKNESİNİ YAKTILAR

Şanlıurfa'da park halindeki bir araç, kimliği henüz tespit edilemeyen kişi yada kişilerce kundaklandı. Çıkan yangında bir araç tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, eski hal pazarını doğu kapısında bulunan işlek yolda meydana gelen olayda, Enver Orhan Gazi'ye ait, cadde üzerinde park halinde bulunan seyyar araba kimliği belirsiz kişi yada kişiler, aracı ateşe verdi. Şahıslar olay yerinden kaçarak kayıplara karışırken, arabadan alevlerin yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar, kısa sürede yangını söndürürken, seyyar arabada büyük hasar meydana geldi. Aracının kimler tarafından yakıldığını bilmeyen Enver Orhan Gazi, "Belediyeden aldığım izinle

2 aydır eski halin kapısında sebze ve meyve satarak evime ekmeğimi götürüyorum. Olaydan önce her akşam seyyar arabamı eski hal pazarının içerisine çekerdim. Referandumdan ve Pazar günü olması nedeniyle arabamı dışarı da bıraktım. Bazı kişi yada kişiler arabamı yaktılar. Hem maddi hem manevi sıkıntılarım var yetkililerden yardım bekliyorum" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

EKMEK TEKNESİNİ YAKTILAR
İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2010 Pazartesi 13:59:03
Güncelleme :13 Eylül 2010 Pazartesi 17:56:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?