30
Nisan
2024
Salı
ŞANLIURFA

Ekmek Teknesi'nin tekne keyfi

Harran Üniversitesi’nin davetlisi olarak Şanlıurfa’ya gelen "Ekmek Teknesi" dizisinin oyuncularından "Heredot Cevdet" lakaplı Hasan Kaçan ile "Kirli" lakaplı Kadir Çöpdemir, Balıklıgöl’de tekne turu yaptı.

Harran Üniversitesi’nin 6. Bahar Şenlikleri sponsorluğunu yapan Cahit Kırtasiye tarafından Şanlıurfa’ya davet edilen "Ekmek Teknesi" dizisinin oyuncularından Kadir Çöpdemir ile Hasan Kaçan, Şanlıurfa’nın simgesi olan tarihi Balıklıgöl Kalesi’ni gezdi ve Balıklıgöl’de tekneye bindi.

Kadir Çöpdemir, tekne gezisi sonrası gazetecilere, "Balıklar benden korktu. Balıklar beni gördüklerinde ’canavar geldi’ zannettiler" diye espri yaptı.

Bir gazetecinin "Ekmek mi su teknesi mi daha zor" sorusuna Hasan Kaçan, "Su teknesi rahat ama Kadir Çöpdemir olmazsa. Oturduğu yerde tekne batacaktı" diye cevapladı. Kadir Çöpdemir ise kendi üslubuyla, "Ekmek teknesi gerçekten çok zor. Dizideki Ekmek Teknesi’nden çok, hayat teknesi zor. Yemek aslanın midesinde" dedi.

Balıklıgöl’ü gezmeye gelen vatandaşlar tarafından ikram edilen yöresel yemekleri yiyen Kadir Çöpdemir ile Hasan Kaçan, sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Balıklıgöl’de çevredekiler espriler yapan Hasan Kaçan ve Kadir Çöpdemir, Şanlıurfalılar’ın adeta ilgi odağı haline geldi. Bir gazetecinin "Uzun zamandır Ekmek Teknesi dizisinden neden uzaksınız?" sorusuna Hasan Kaçan, "Taşı inşaatta kullanırsanız iyidir. Ama taşı atarsanız başınızı kırar. Benim de böbreğimde taş vardı. Bayağı rahatsızlandım, o nedenle diziye ara verdik. Çekimlere yeniden başlayacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2005 Perşembe 15:21:35
Güncelleme :5 Mayıs 2005 Perşembe 15:24:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?